Když obyčejný nestačí

Víme, že někdy obyčejné věci nestačí. Že pro neobyčejné chvíle potřebujeme neobyčejné věci. To platí hlavně pro přípravu pokrmů pro naše zákazníky. Chceme aby chvíle, kdy budou jíst náš výtvor byly pro ně neobyčejnými. Z toho důvodu potřebujeme neobyčejné vybavení. Jako ne například nůž na kebab. Nůž na kebab není standartní zařízení, které bychom doma v kuchyni použili. Ale v našich podnicích o to více. 

Parametry nože.

Jedním z parametrů nože je plynulost nastavení hloubky řezu. Můžeme zvolit nejčastěji od 0 do 10 milimetrů. Kráječe jsou nejčastěji točivé. Důležitý parametr číslo dvě je kapacita řezu. Ta nám udává, kolik asi kilogramů, je schopné zařízení za den nakrájet. Sami nejlépe víte, kolik pokrmů z masa denně prodáte a podle toho je potřeba se řídit. Nejlépe vzít nějaký o krok lepší než přesně ten, který by vám stačil. Další věc je také ergonomické provedení, protože nakrájet např. 100 kilogramů masa není jen tak. Některé z nich jsou řízeny mikroprocesorem a jsou odolné vůči opotřebení spínače na stroji. Na zařízení velmi často dostanete dlouhou záruku, protože se většinou nekazí. Produkt by neměl být pro uživatele nijak nebezpečný, měl by splňovat požadavky bezpečnosti.

Nůž na kebab č.2

Nožem a kebab můžeme také myslet nůž větších rozměrů, kterým se nejčastěji kebaby půlí. Tyto nože by také měli být ergonomické. Měly by vám sednou a měly by být velice ostré. Nejčastěji pokud si oblíbíte nějaký model, tak jiný nechcete.

 

Dopřejete svým rukám odpočinek a pořídíte si nůž na kebab?

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *