Palačinky – skvělá snídaně, večere i oběd 

Je to naprosto univerzální pokrm, který se dá jíst během celého dnes. Příprava palačinek je naprosto jednoduchá a vystačíte si s minimem ingrediencí. Mléko, vejce, mouk a případně cukr. Vše zamícháme a těsto na palačinky je na světě. Teď už jen stačí vytáhnout a rozpálit pánev a můžeme začít smažit. Počkat, pánev? Ano, to je jedna z možností. Dnes se ale podíváme na to, jak sobě přípravu palačinek zjednodušit. Řekneme si něco málo tom, co je to palačinkovač.

 

Moderní doba vyžaduje moderní přístup

Naše babičky palačinky připravovali na pánvích. Mnoho z nás to tak dělá dodnes. Proč si ale přidělávat práci, když si můžeme koupit palačinkovač s jehož pomocí dokážete udělat chuťově perfektní a velmi tenké palačinky. Některé palačinkovače navíc umožňují i grilování a díky nepřilnavým povrchům budete moci ohraničit množství použitého tuku. Geniální a efektivní, nemyslíte? A co to ten palačinkovač vlastně je? Je to plotna speciálně navržená pro výrobu palačinek. 

 

Perfektní palačinky

Palačinky jsou velmi vděčný pokrm. Můžete je připravovat i na slano, ale sladká varianta se v našich luzích a hájích těší větší popularitě. Zajímavou možností jsou palačinky s čokoládou. Pokud provozujete prodejnu palačinek, rozhodně ve vaší nabídce nesmějí chybět. Skvělým pomocníkem vám budou i ohřívače čokolády, které vám pomohou čokoládu udržet v kapalném stavu, ideálním pro okamžité servírování. Palačinkovač připraví palačinku a následně ji jen zalejete čokoládou z ohřívače čokolády. Jednoduché, rychlé, efektivní a především chutné. Tedy přesně takové, jaké mají palačinky být. 

 

Slaná varianta

Samozřejmě se nemusíte omezovat pouze na sladké palačinky. Jejich slaná varianta si v poslední době získává popularitu. Fantazii se meze nekladou a svým zákazníkům můžete nabídnou různé pokrmy z palačinek. Je libo trhané hovězí? Palačinka na ostro? To vše můžete vašim zákazníkům nabídnout. Stačí trocha kreativity a legendární pokrm, který si získá věrné zákazníky je na světe!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *